schimbăm ardezia și montăm țiglă metalică sau șindrilă bituminoasă

Șindrilă bituminoasă, c. Peresecina

În luna septembrie am început lucrul la această căsuță din c. Peresecina, r. Orhei. Am planificat și realizat următoarele lucrări – am demontat acoperișul vechi, am trunat centura de beton și am montat acoperișul nou. Mai jos, vedeți fotografii pe etape:

1. am demontat ardezia, am curățit podul și am pregătit tot pentru turnarea centurii. Când am reușit să prindem 2 zile cu soare, am chemat băieții responsabili de beton.

2. am construit noua structură de lemn, am montat maurlații, căpriorii, și structura de lemn pentru montarea OSB-ului. Streașina am scos-o în exterior la 70cm, urmează să montăm tablă cutată cu imprimeu de lemn.

3. am montat folia de superdifuzie, OSB-ul, membrana de hidroizolare și am început lucru la montarea șindrilei bituminoase IKO Cambridge (garanție platinum 15 ani).

Produs final. Schimbăm ardezia pe șindrilă bituminoasă. GRATUIT: măsurări, consultații și oferte la nr. 069966122

Șindrilă bituminoasă c.Băcioi

Săptămâna aceasta ne-am trudit la o renovare în comuna Băcioi. Am scos ardezia, am întărit structura de lemn și am montat șindrilă europeană în dublu-strat și sistem de scurgere nou-nouț.

În patru zile am terminat lucru la căsuța din Băcioi. Am schimbat – ardezia pe șindrilă bituminoasă în dublu-strat, sistemul din zinc – pe sistem nou, din tablă suedeză. Am păstrat streașina și structura de lemn existentă. Am adăugat aerisiri și am montat șindrila după tehnologie.

Schimbăm ardezia pe șindrilă bituminoasă. GRATUIT: măsurări, consultații și oferte la nr. 060449988

Șindrilă Bituminoasă, or. Anenii Noi

De la o luni am început lucrul la un nou proiect. O renovare la Anenii Noi. Până la 13:00 am reușit să demontăm integral acoperișul vechi. Lemnul pentru acoperișul nou e pregătit, căpriorii decorativi sunt gata vopsiți, după masă începem să construim noua structură de lemn.

În următoarea săptămână o să schimbăm lemnul, o să scoatem streașina de 0.90m în afară, o să o căptușim cu lambriu clasa A, triplu-lăcuit și o să batem OSB-ul, iar pentru săptămâna care vine o să montăm șindrilă bituminoasă!

Ziua 3. Am ridicat noua structură de lemn a acoperișului și am început să căptușim streașina cu lambriu de lemn, clasa A, triplu-lăcuit. Streașina am scos-o în exterior cu 90cm ca să protejeze viitoarea fațadă.

Rezultat final după 5 zile de lucru – am demontat acoperișul vechi, am construit noua structură de lemn, am căptușit streașina cu lambriu clasa A, am montat folia anticondens, OSB-ul, membrana de hidroizolare, șindrila bituminoasă, aerisirile și sistemul de scurgere pe orizontală.

Pentru măsurări, consultații și oferte gratuite, telefonați 060449988.

Țiglă metalică c. Țipala, r. Ialoveni

Luni, 01.06.2020, am început lucrul la această căsuță din r. Ialoveni. În următoarele 5-7 zile avem planificat – să demontăm ardezia veche, să îndreptăm lemnul, să scoatem streașina la 0.50m și să montăm acoperișul nou din țiglă metalică Korea Matt.

Ziua 2. Am demontat ardezia, am îndreptat și întărit lemnul, am bătut șipca și contrașipca pentru țiglă metalică, am montat streașina și sistemul de scurgere.

Ziua 5. Căsuța de la Ialoveni are acoperiș nou-nouț. Țiglă metalică High-Matt Korea, 20 ani garanție la corozie și 10 ani garanție la culoare. Am montat – folie, țiglă metalică, toate accesoriile din metal (inclusiv opritorii și șorțul de streașină), sistemul de scurgere conectat la drenaj.

Rezultat final, 5 zile de muncă!

Pentru măsurări, consultații și oferte gratuite, telefonați 060449988

Țiglă metalică c. Voinova r. Strășeni

De curând am început să restaurăm acoperișul acestei căsuțe din satul Voinova, raionul Strășeni. o să demontăm ardezia (шифер), o să turmăn centura (пояс), o să schimbăm structura de lemn a casei și o să montăm țiglă metalică.

La Voinova se lucrează. Am terminat de clădit coloanele, am demontat șiferul și structura veche de lemn.Sperăm să țină timpul cu noi. Zilele care vin turnăm centura și construim structura de lemn a acoperișului. Între timp, am pregătit вагонка de clasă A pentru streașină. În imagini vedeți cum a fost dată o dată cu lac, de două ori și în ultima fotografie – de trei ori. Vouă ce nuanță vă place mai mult?

Săptămâna trecută am prins ceva soare la Voinova și am turnat centura acoperișului, am început lucrul la structura de lemn a acoperișului și astăzi mâine începem să montăm streașina.

Produs final: am terminat acest obiect simpatic. Am montat lemnul, streașina, folia, țigla metalică (Korea High-Matt) și toate accesoriile de culoare RAL-3005 și sistemul de scurgere, din tablă suedeză, pe orizonatală. A fost o săptămână productivă, iar echipa de meșteri începe în curând alt proiect de acoperiș.

Pentru măsurări, consultații și oferte gratuite, telefonați 060449988

Țiglă metalică or. Ialoveni

Am început lucrările de reconstrucție acestui acoperiș fericit din Ialoveni. Suntem în proces de demontare a șiferului, în următoarele zile o să montăm folia anticondens și țiglă metalică suedeză cu 30 de ani garanție.

 

 

După o primă săptămână de muncă am reușit montăm folia anticondens, să extidem un pic acoperișul, să construim structura de lemn (șipcă și contrașipcă). următoarea etapă – montăm țigla metalică și sistemul pluvial.

 

 

La următoarea etapă am căptușit streașina cu tablă cutată cu imprimeu de lemn și am montat sistemul pluvial atât pe orizontal cât și pe vertical.

 

 

Produs final: acoperiș nou-nouț, țiglă metalică suedeză, culoarea RAL-8017, șandrama din tablă cutată cu imprimeu de lemn, sistem pluvial pe orizontală și verticală.

 

 

Pentru măsurări, consultații și oferte gratuite, telefonați 060449988