CITATE
CELEBRE
DESPRE ACOPERIȘURI

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru gardul casei dumneavoastră.
RU
RO




  • /
  • /
Citate celebre despre acoperișuri

Pe lângă utilitatea pe care o au acoperișurile în construcția unei case, acestea sunt folosite adesea și de marii scriitori ai acestei lumi pentru a descrie în ansamblu o idee, potrivită în discuțiile zilnice. Mai jos îți prezentăm cele mai cunoscute citate care utilizează cuvântul ACOPERIȘ, așa că le poți nota pentru a-ți îmbogăți vocabularul!

Dragostea, ura, n-ai decât de ales, totul se află sub același acoperiș; și poți, dedublându-ți existența, să dezmierzi cu o mână și să lovești cu cealaltă. (Pierre Choderlos de Laclos). Citate celebre despre acoperișuri.
Dragostea, ura, n-ai decât de ales, totul se află sub același acoperiș; și poți, dedublându-ți existența, să dezmierzi cu o mână și să lovești cu cealaltă. (Pierre Choderlos de Laclos)

" Din țiglele acoperișului, prea puține respectă efortul depus de pietrele din temelie."

Valeriu Butulescu

"Nimănui nu-i pasă cât de înalt este cerul, ci cât de sigur este acoperișul de deasupra capului său."

Mariana Fulger

"Dacă acoperişul este prost făcut și plin de găuri, ploaia va curge în casă; la fel o minte slabă și incapabilă de a se controla lasă să intre gândurile negative."

Buddha

Se lasă întunericul peste oraș strivind acoperișurile. (Matei Visniec - Univers). Citate celebre despre acoperișuri.
Se lasă întunericul peste oraș strivind acoperișurile. (Matei Visniec - Univers)

"Simțeam nevoia organică să mă sui pe acoperișuri ca să văd lucrurile de sus în jos, iar nu invers"

Nicolae Tonitza

"Dacă spui oamenilor mari: Am văzut o casă frumoasă,

clădită din cărămidă roșie, cu flori de mușcată la fereastră și porumbei pe acoperiş!, ei nu reușesc să-și închipuie cum arată casa. Trebuie să le spui: Am văzut o casă de o sută de mii de franci! Atunci ei izbucnesc: Ce frumoasă e!"

Antoine De Saint-Exupéry

"Când pisica aleargă pe acoperiş, şoarecii joacă pe duşumea."

Honoré de Balzac

"Prefer vrabia din mână, decât porumbelul de pe acoperiş."

proverb germane

Acoperișul de paie a adăpostit oameni liberi, sub marmură și sub aur locuiește robia. (Seneca - Oameni). Citate celebre despre acoperișuri.
Acoperișul de paie a adăpostit oameni liberi, sub marmură și sub aur locuiește robia. (Seneca - Oameni)

Cu acoperiș de înaltă calitate vă putem ajuta noi, echipa allconstruct.


Doriți mai multe detalii sau o ofertă de preț? Sunați-ne la unul dintre numerele de telefon 069966122 | 060198302 | 060198304 | 060222728 | 060222460!

ALTE ARTICOLE
    DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
    Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

    Toate acestea le primiți gratuit.