Garduri

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.

Garduri lamelare și garduri din tablă cutată în R. Moldova. Materiale de calitate superioară, la preț corect

vă oferă un asortiment mare de garduri cu jaluzele metalice (lamele) și garduri din tablă cutată (profnastil), executate la comandă, pe dimensiunile dorite.
de la 750 lei/m² (materiale)
de la 400 lei/secțiune (instalarea)
Prețuri:
Gardurile cu jaluzele metalice (lamele) combină eleganța, simplitatea prin minimalist, cu durabilitatea datorată tablei de calitate superioară, utilizată la executarea lamelelor. Aceste garduri sunt potrivite pentru îngrădirea caselor private, teritoriilor comerciale și industriale. Gardurile le puteți primi „la cheie”, asamblate și instalate, sau dezasamblate și pregătite pentru montare. Prinderea lamelelor de carcasă este realizată cu nituri de aceeași culoare. Toate elementele sunt profilate din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,45 mm și 0,55 mm, care sunt rezistente la condițiile atmosferice specifice regiunii noastre.
Sunați-ne la numărul de telefon 060198302, scrieți-ne aici pe chat sau vizitați oficiul allconstruct.
Doriți mai multe detalii sau o ofertă de preț?
LUCRĂRILE NOASTRE
GALERIE FOTO
Executăm orice proiect cu aceeași înflăcărare.
DE CE SĂ ALEGEȚI MODELELE DE GARDURI OFERITE DE NOI?
Pe parcursul activității, am testat diverși furnizori de materie primă și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți produse de top și instalare corectă, cu garanții reale pentru acestea.
Garanții
Proiecte de orice complexitate
Executăm proiecte de orice complexitate cu garduri lamelare și garduri din tablă cutată (profnastil), pe dimensiunile necesare.
Oferim gardurile lamelare și gardurile din tablă cutată într-o gamă largă de finisaje, culori, texturi, profile și grosimi, ceea ce ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Asortiment mare
Lucrăm de ani buni în domeniul construcțiilor, utilizăm la executarea gardurilor doar materialele care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
Rezistente și durabile
Considerăm că produsele noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta pentru garduri cu prețuri deschise, transparente. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Prețuri corecte
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru gardul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Scrieți-ne datele de contact, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Alte produse