Preț

Preț orientativ: de la 25 euro/m2

Produse și servicii

Produse incluse în preț –  folie anticondens pentru căpriori, rigle de lemn pe căpriori pentru aerisire, șipcă și contrașipcă, țiglă metalică, accesoriile de metal pentru picurător, fronton, coamă, conexiunile cu pereții.

Servicii incluse în preț – demontarea foilor de ardezie (șiferului) sau a oalei vechi, îndreptarea lemnului, montarea țiglei metalice, transportarea materialului.

Servicii și produse calculate suplimentar – montarea streșinii din lemn sau tablă cutată, izolarea termică a acoperișului cu vată minerală, montarea sistemului de scurgere, turnarea centurii de beton.

Etapele de lucru

1. Ne contactați

Ne telefonați la nr. 060449988 pentru a stabili când putem să venim să luăm măsurile și să vă prezentăm produsele.

2. Măsurăm acoperișul

Ne deplasăm la fața locului și măsurăm dimensiunile viitorului acoperiș. Măsurările sunt gratuite pe tot teritoriul Republicii Moldova.

3. Vă prezentăm oferta

Vă invităm la oficiul pe str. Petricani 88/4 pentru a vă prezenta oferta cu toate serviciile și materialele incluse.

4. Semnăm contractul

Semnăm, în două exemplare, contractul și ne lăsați un avans simbolic pentru a vă putea programa pentru serviciile de montare.

5. Montăm acoperișul

În ziua stabilită, începem lucrările de construcție ale acoperișului. Demontăm ardezia, dacă este necesar, îndreptăm sau montăm lemnul și materialul selectat.

6. Supraveghem lucrările

Inginerul nostru verifică mersul lucrărilor după finalizarea fiecărei etape de montare. Ne asigurăm că materialele sunt montate conform tehnologiei.

7. Finalizăm lucrarea

Are loc inspecția finală, se recalculează suprafața acoperișului, se achită ultima tranșă, se semnează actele de prestări servicii și se înmână certificatele de garanție.

8. Facem o fotografie

Pentru amintire) alături de acoperișul nou montat.

Produse din țiglă metalică

Proiecte realizate

Țiglă metalică c. Țipala, r. Ialoveni

Luni, 01.06.2020, am început lucrul la această căsuță din r. Ialoveni. În următoarele 5-7 zile avem planificat – să demontăm ardezia veche, să îndreptăm lemnul, să scoatem streașina la 0.50m și să montăm acoperișul nou din țiglă metalică Korea Matt.

Țiglă metalică c. Voinova r. Strășeni

Produs final: am terminat acest obiect simpatic. Am montat lemnul, streașina, folia, țigla metalică (Korea High-Matt) și toate accesoriile de culoare RAL-3005 și sistemul de scurgere, din tablă suedeză, pe orizonatală.

Țiglă metalică or. Ialoveni

Produs final: acoperiș nou-nouț, țiglă metalică suedeză, culoarea RAL-8017, șandrama din tablă cutată cu imprimeu de lemn, sistem pluvial pe orizontală și verticală.