RIFLAJE

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Decking din lemn plastifiat WPC în R. Moldova. Materiale de calitate superioară, la preț corect
vă oferă asortiment de riflaje interioare din lemn plastifiat WPC, pentru pereți, disponibile în stoc. WPC-ul, numit în engleză Wood Polymer Composite, este un material nou, inovațional și ecologic.
1200 lei/m²
Prețuri:
RIFLAJE din lemn plastifiat WPC
Lemnul plastifiat WPC (Wood Polymer Composite), numit și lemn compozit, este potrivit pentru riflaje la pereții interiori. Produs din mixtura rumegușului sau făinei de lemn și a polietilenei de mare densitate (HDPE - high-density polyethylene), WPC-ul beneficiază de avantajele ambelor materiale, oferă durabilitatea și rezistența plasticului și se evidențiază prin naturalețea și aspectul plăcut al lemnului.
Decking rezistă la încovoiere, datorită profilurilor tubulare, ceea ce permite utilizarea sa intensivă. Rezistă ani de zile le cele mai diverse condiții meteorologice, la paraziții lemnului (insecte, putregai, fungi), la clor și săruri. Are o suprafață anti-lunecare, este ușor de întreținut, ușor de curățat și nu necesită lucrările ulterioare de menținere, precum vopsire sau impermeabilizare.
162x25x3000 mm, 210x21x3000 mm | 4,76-6,67 m.l./m2 | 5,47-6,4 kg/m2
Dimensiuni:
Sunați-ne la numărul de telefon 060198304, scrieți-ne aici pe chat sau vizitați oficiul allconstruct.
Doriți mai multe detalii sau o ofertă de preț?
Toate modelele de
RIFLAJE:
LUCRĂRILE NOASTRE
Executăm orice proiect cu aceeași înflăcărare.
DE CE SĂ ALEGEȚI MODELELE DE RIFLAJE OFERITE DE NOI?
Pe parcursul activității, am testat diverși producători de riflaje și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți produse de top cu garanții reale pentru acestea.
Garanții
Proiecte de orice complexitate
Executăm proiecte de orice complexitate cu riflaje din lemn plastifiat WPC, pe dimensiunile necesare.
Riflajele sunt disponibile într-o gamă largă de culori, texturi, profile și grosimi, ceea ce ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Asortiment mare
Lucrăm de ani buni în domeniul construcțiilor, utilizăm doar modelele de riflaje din lemn plastifiat WPC care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Lemnul compozit rezistă la încovoiere, datorită profilurilor tubulare, ceea ce permite utilizarea sa intensivă. Rezistă ani de zile le cele mai diverse condiții meteorologice, nu-i sunt strașnici paraziții lemnului (insecte, putregai, fungi), clorul sau sărurile. Riflajele sunt ușor de întreținut și nu necesită lucrările ulterioare de menținere, precum vopsire sau impermeabilizare.
Rezistente și durabile
Considerăm că produsele noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Prețuri corecte
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Scrieți-ne datele de contact, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Alte produse