Preț

Preț orientativ – de la 40 euro/m2

Produse și servicii

Produse incluse în preț –  folie anticondens pentru căpriori, placă fibrolemnoasă OSB II de 12mm, membrană de hidroizolare, șindrilă bituminoasă, accesoriile de metal pentru picurător, fronton, aerisiri.

Servicii incluse în preț – demontarea foilor de ardezie (șiferului) sau a oalei vechi, îndreptarea lemnului, montarea șindrilei, transportarea materialului.

Servicii și produse calculate suplimentar – montarea streșinii din lemn sau tablă cutată, izolarea termică a acoperișului cu vată minerală, montarea sistemului de scurgere, turnarea centurii de beton.

Etapele de lucru

1. Ne contactați

Ne telefonați la nr. 060449988 pentru a stabili când putem să venim să luăm măsurile și să vă prezentăm produsele.

2. Măsurăm acoperișul

Ne deplasăm la fața locului și măsurăm dimensiunile viitorului acoperiș. Măsurările sunt gratuite pe tot teritoriul Republicii Moldova.

3. Vă prezentăm oferta

Vă invităm la oficiul pe str. Petricani 88/4 pentru a vă prezenta oferta cu toate serviciile și materialele incluse.

4. Semnăm contractul

Semnăm, în două exemplare, contractul și ne lăsați un avans simbolic pentru a vă putea programa pentru serviciile de montare.

5. Montăm acoperișul

În ziua stabilită, începem lucrările de construcție ale acoperișului. Demontăm ardezia, dacă este necesar, îndreptăm sau montăm lemnul și materialul selectat.

6. Supraveghem lucrările

Inginerul nostru verifică mersul lucrărilor după finalizarea fiecărei etape de montare. Ne asigurăm că materialele sunt montate conform tehnologiei.

7. Finalizăm lucrarea

Are loc inspecția finală, se recalculează suprafața acoperișului, se achită ultima tranșă, se semnează actele de prestări servicii și se înmână certificatele de garanție.

8. Facem o fotografie

Pentru amintire) alături de acoperișul nou montat.

Produse din șindrilă

Proiecte realizate

Șindrilă bituminoasă, c. Peresecina

În luna septembrie am început lucrul la această căsuță din c. Peresecina, r. Orhei. Am planificat și realizat următoarele lucrări - ...

Șindrilă bituminoasă c.Băcioi

Săptămâna aceasta ne-am trudit la o renovare în comuna Băcioi. Am scos ardezia, am întărit structura de lemn și am montat ...

Șindrilă Bituminoasă, or. Anenii Noi

De la o luni am început lucrul la un nou proiect. O renovare la Anenii Noi. Până la 13:00 am reușit ...

Șindrilă din bitum, c. Costești, r. Ialoveni

Produs final – acoperiș cu șindrilă bituminoasă Technonikol, streașină din lemn și sistem de scurgere din tablă suedeză.