GARD TRANSFORMAT
ÎNTR-UN ACVARIU

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru gardul casei dumneavoastră.
RU
RO




Gard transformat într-un acvariu uriaș

Un milionar din Turcia și-a construit un gard unic în lume. Omul de afaceri a înlocuit gardul de metal cu un acvariu uimitor pentru vila sa din Çeşme, scrie a1.ro.

Gard transformat într-un acvariu uriaș de către Mehmet Ali Gökçeoğlu din Turcia

Excentricul Mehmet Ali Gökçeoğlu, de profesie inginer topograf, a construit cel mai uimitor gard din lume pentru vila sa din Çesme, Izmir. În urmă cu opt ani și-a înlocuit gardul de metal din fața casei cu un imens acvariu de 50 de metri lungime, pe care l-a umplut cu sute de pești și caracatițe. Casa lui e situată la câțiva metri de Marea Egee și a devenit o atracție turistică, având și câte o mie de vizitatori pe zi. Pentru a se asigura că nimeni nu este tentat să deterioreze acvariul sau să fure din pești, proprietarul a montat 17 camere de supraveghere cu recunoaștere facială.

Acest lux a costat nu mai puțin de 21.000 de dolari americani și a devenit o atracție turistică. Lung de 50 de metri, acvariul adăpostește sute de pești și caracatițe și e legat de Marea Egee printr-o conductă de 400 metri, pentru ca apa să se schimbe constant.


Vizitatorii pot admira creația lui Mehmet Ali Gökçeoğlu, pot face poze sau video, însă nu se pot apropia mai mult pentru că proprietatea are instalate 17 camere cu sistem de recunoaștere facial care poate declanșa o alarmă.

Garduri din acvariu nu executăm, dar cu un gard din jaluzele metalice vă putem ajuta noi, echipa allconstruct.


Doriți mai multe detalii sau o ofertă de preț? Sunați-ne la numărul de telefon 060198302!

ALTE ARTICOLE
    DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
    Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

    Toate acestea le primiți gratuit.