ȘINDRILA BITUMINOASĂ IKO SUPERGLASS HEX

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie
ȘINDRILA BITUMINOASĂ
IKO SUPERGLASS HEX
Șindrila bituminoasă IKO Superglass Hex, șindrila hexagonală autoadezivă, disponibilă la un nivel de preț competitiv ce oferă garanția realizării unor proiecte aspectuoase și durabile. Șindrilele Superglass Hex fac parte din grupul de șindrile Superglass, o gamă diversificată de șindrile (Superglass 3TAB cu formă dreptunghiulară & Superglass Biber cu formă de solzi), situate pe același palier de calitate cu șindrilele Superglass Hex.

Nu vă lăsaţi păcăliţi de o formă economică; șindrilele Superglass Hex reprezintă o soluție de calitate pentru proiectele dumneavoastră. Puteți acoperii construcția cea mai de preț, casa dvs., dar la fel de bine și anexele gospodărești Așa cum bine știți majoritatea șindrilelor IKO, și în mod particular șindrilele Superglass Hex sunt conforme cu prevederile ETA (European Technical Assessment; Agrement Tehnic European), ce reprezintă o dovadă a calității și performanței. Șindrilele Superglass nu reprezintă doar o gamă de șindrile accesibilă economic ci și o soluție facilă atunci când vine vorba de montaj. Șindrilele Superglass Hex reprezintă soluția facilă atât pentru aplicatorii profesioniști cât și pentru clienții iscusiți.

Șindrila bituminoasă IKO este un produs Premium în gama șindrilelor bituminoase disponibile pe piață. În corespundere cu această clasificare, IKO, fiind sigur de calitatea produselor sale, oferă Garanție PLATINUM: la identificarea oricărui defect de producere, ei compensează absolut toate costurile pentru demontarea acoperișului, transportul materialului nou și montarea lui. Sunteți asigurați din toate punctele de vedere. Este disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ceea ce înseamnă că se va găsi modelul potrivit chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
DATE TEHNICE
Lungimea plăcii de şindrilă (conform EN544)
Înălțimea plăcii de şindrilă (conform EN544)
Greutate
Acoperire/pachet
Şindrile/pachet
Pachete/palet
Aderența finisajului protector (EN 12039)
Rezistența la tracțiune (longitudinal)* (EN 12311-1)
Rezistența la tracțiune (transversal)* (EN 12311-1)
Alungire longitudinală + transversală* (EN 12311-1)
Rezistența la sfâșiere cu cuiul* (EN 12311-1)
Performanța la foc exterior
Reacția la foc
Garanția de Platină
Garanția totală - sistemul de garanție IKO
1000 mm (± 3)
318 mm (± 3)
± 7,8 kg/m²
3 m²
22
45
max. 1,2 g
900 N/50 mm

600 N/50 mm

3,5%

140 N
Clasa BroofT1
Clasa E
5 ani
15 ani
CULORI
(01) Negru | (03) Verde Amazon | (07) Brun | (10) Roșu
(20) Cărămiziu strălucitor | (23) Verde Amazon strălucitor | (27) Brun strălucitor
DESCĂRCAȚI
GALERIA FOTO
LUCRĂRI CU ȘINDRILA BITUMINOASĂ IKO SUPERGLASS HEX
DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
Vă putem oferi orice tip de șindrilă bituminoasă pentru acoperișul casei dumneavoastră. Șindrilă bituminoasă de la diverși producători cu renume mondial, disponibilă într-o gamă largă de forme și culori, ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Asortiment mare
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor tipurile de șindrilă bituminoasă care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Șindrila bituminoasă este produsă pe bază de bitum oxidat și fibră de sticlă. Rola de fibră de sticlă este acoperită pe ambele părți cu un strat de bitum, granule minerale și stabilizatori naturali care îi conferă șindrilei rezistență și durabilitate mai mare. Șindrilele bituminoase sunt rezistente la foc și nu reprezintă un pericol de incendiu.
Rezistente și durabile
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea șindrilei bituminoase oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea. Pentru șindrila bituminoasă IKO, considerată o șindrilă clasa Premium, oferim Garanție Platinum. Aceasta presupune înlocuirea totală a materialului, compensarea cheltuielilor de montare, demontare și transport în cazul în care este depistat un defect de producere.
Garanții
Montăm șindrilă bituminoasă
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm țiglă ceramică
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă metalică
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
SERVICII

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN ȘINDRILĂ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
3.Echipe profesioniste
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu țiglă metalică. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
1.Prețuri corecte
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.