Țigla CERAMică CREATON BALANCE PENTRU ACOPERIȘ

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie
ȚiGLA CERAMICĂ
CREATON BALANCE
Gama BALANCE deschide o nouă eră în designul acoperișurilor în ceea ce privește eficiența costurilor și designul. Calitatea de top și proporțiile armonioase ce se potrivesc la suprafețe mari de acoperiș, dar și la suprafețe mici, permit un montaj eficient din punct de vedere al costurilor, cea mai înaltă siguranță ca rezultat direct al tehnologiei de interconectare și o valoare ce durează în timp.
Cu un necesar de aproximativ 8,4 țigle/m², CREATON oferă o țiglă ce demonstrează nu numai calități exemplare și frumusețe senzațională, dar și o țiglă ce stabilește noi standarde în legătură cu eficiența costurilor. În plus, gama convinge datorită marjei mari de montaj de 26 mm, rezistenței statice crescute datorită coastelor pronunțate și papucilor de prindere.
Teste extinse cu fluide au confirmat protecția superioară pe care o are modelul BALANCE la intruziunea apei. Sistemul sofisticat de interconectare permite protecția împotriva infiltrării apei chiar și în cazul unui acoperiș cu panta de 16° prin folosirea unei folii pe căpriori, de 12°-14° cu hidroizolație dedesubt.

DATE TEHNICE
Specificații tehnice
Dimensiuni: 323 x 502 mm

Lățime acoperită: 406 mm (min. aprox.) | 419 mm (în medie aprox.) | 431 mm (max. aprox.)

Lungime acoperita: 274 mm (min. aprox.) | 275 mm (în medie aprox.) | 277 mm (max. aprox.)

Înclinație minimă: 16°

Necesar placi: 9,0 buc./m² (max. aprox.) | 8,7 buc./m² (în medie aprox.) | 8,4 buc./m² (min. aprox.)

Greutate bucată: 4,4 kg/buc.
Greutate pe suprafață: 38,2 kg/m²

Pachet mic: 4 bucăți

Palet: 192 bucăți

CULORI
Natur | Roșu | Roșu cupru | Maro închis
Roșu vin | Negru lucios | Negru mat | Ardezie
ACCESORII
DESCĂRCAȚI
GALERIA FOTO
LUCRĂRI CU ȚIGLA CERAMICĂ CREATON BALANCE
DE CE SĂ ALEGEȚI ȚIGLA CERAMICĂ CREATON OFERITĂ DE NOI?
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea țiglei ceramice oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea: 50 de ani pentru țigla ceramică Creaton și garanții pentru lucrări.
Garanții
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor tipurile de țiglă ceramică care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Durata medie de viață a țiglelor ceramice este de 150 de ani. Un acoperiș cu țiglă ceramică poate fi numit pe bună dreptate un acoperiș pentru generații.
Rezistente și durabile
Vă putem oferi orice model de țiglă ceramică Creaton pentru acoperișul casei dumneavoastră. Țigla ceramică este disponibilă într-o gamă largă de modele și culori, ceea ce ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Asortiment mare
Montăm șindrilă bituminoasă
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm țiglă ceramică
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă metalică
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
SERVICII

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN ȚIGLĂ CERAMICĂ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
3.Echipe profesioniste
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu țiglă metalică. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
1.Prețuri corecte
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.