PREȚURI 2023 ACOPERIȘ ȘINDRILĂ BITUMINOASĂ

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
 • /
 • /

Care sunt prețurile pentru acoperișuri din țiglă metalică în R. Moldova în anul 2023?

Prima întrebare a unui client când vorbește de acoperiș din șindrilă bituminoasă este „care-i prețul la m2?”. Deși, la prima vedere răspunsul este simplu, în realitate, costul real al unui acoperiș din țiglă metalică depinde de foarte mulți factori. Din această cauză, nici o companie care se respectă nu poate să dea un preț exact fără să ia măsurile exacte ale viitorului acoperiș și până nu sunt stabilite detalii legate de materiale. Ceea ce este posibil de oferim fără a merge la fața locului pentru măsurări exacte și inspecția stării actuale a acoperișului, este o ofertă preventivă de preț, în baza mărimilor oferite de client a pereților casei și a formei acoperișului. Aceasta permite un calcul aproximativ al materialelor și lucrărilor necesare, pentru a înțelege costul estimativ al lucrării.

Mai jos găsiți o listă de prețuri pentru diverse materiale și servicii, dacă vreți să calculați aproximativ cât o să vă coste acoperișul din țiglă metalică. Dacă totuși doriți un preț final, atunci cel mai bine este să vă programați la o măsurare și consultație gratuită la numărul de telefon 060885565
„Care-i prețul la m2?”
șindrila bituminoasă IKO Cambridge Xpress, culoarea 51 (Eastern gray), la acoperișul casei în Republica Moldova
șindrila bituminoasă IKO Cambridge Xpress

Prețurile la materiale


 1. Șindrilă Standard – de la 120 lei/m2
 2. Șindrilă Europeană (Slovacia) – de la 215 lei/m2
 3. Șindrilă Europeană Premium (Slovacia) în dublu-strat – de la 305 lei/m2 la 360 lei/m2
 4. Accesoriile din metal (coame, fronton, șorț streașină, racord perete) – de la 150 lei/m.l.
 5. Membrană de hidroizolare pentru șindrilă – de la 112 lei/m2
 6. Folie de super difuzie 100 gr/m2 - 20 lei/m2
 7. Folie de super difuzie 150 gr/m2 - 30 lei/m2
 8. Ventilare metalică pentru șindrilă – 550 lei/bucata
 9. Ventilare plastic pentru șindrilă – de la 250 lei/bucata
 10. Bandă de început - 70 lei/m.l.
 11. OSB 12 mm – 450 lei/bucata
 12. Covor pentru dolie la șindrilă – de la 200 lei/m2
 13. Tub de mastic bituminos – 130 lei/bucata
 14. Cuie pentru șindrilă – 173 lei/kg
 15. Vată minerală 50 mm – 45 lei/m2
 16. Plasă de ventilare streașină – 50 lei/m.l
 17. Lemn pentru acoperiș – de la 5200 lei/m3
 18. Rigle pentru ventilare – 7.5 lei/m.l
 19. Vopsea pentru lemn – 350 lei/l
 20. Lambriu clasa A pentru streașină – 220 lei/m2
 21. Tablă cutată cu imitație lemn pentru streașină – 230 lei/m2
 22. Șuruburi metal-lemn – 1,50 lei
 23. Jgheab pentru scurgere color – 122 lei/m.l
 24. Jgheab pentru scurgere zincat – 78 lei/m.l
 25. Burlan pentru scurgere color – 140 lei/m.l
 26. Burlan pentru scurgere zincat – 105 lei/m.l.
montarea țiglei metalice la acoperiș în Republica Moldova

MONTAREA COAMEI LA ACOPERIȘ DIN ȘINDRILĂ BITUMINOASĂ

Prețuri la servicii

 1. Demontarea acoperișului vechi – de la 1500 lei
 2. Antiseptarea lemnului – 200 lei/m3
 3. Montarea șindrilei bituminoase – de la 250 lei/m2
 4. Montarea sistemului de scurgere – 100 lei/m.l
 5. Izolarea cu vată minerală – 80 lei/m2
 6. Căptușirea streașinei cu tablă cutată – 120 lei/m.l.
 7. Căptușirea streașinei cu lambriu din lemn – 100 lei/m2

Cel mai bine însă este să solicitați o măsurare gratuită a acoperișului casei dumneavoastră, apelându-ne la numărul de telefon 060885565, specialistul nostru se deplasează la fața locului, face măsurările necesare, vedea starea carcasei din lemn, vă consultă în privința materialelor, după care vă întocmește o ofertă completă și personalizată. Astfel, veți cunoaște costul complet pentru construirea acoperișului din șindrilă bituminoasă.

PROMOȚIE: -25% REDUCERE pentru oferta la țigla metalică + accesoriile necesare montării acesteia!

Profitați de oferta noastră specială de început de an, 2023: cumpărați de la noi țigla metalică, cu accesoriile necesare montării acesteia, precum coamă, bordură fronton, sorț streașină etc. și primiți -25% reducere la întreaga ofertă! Dăruiți-i acoperișului casei dumneavoastră ceea ce merită!

Detalii:
*Promoția este valabilă până pe 28 februarie.
*Dacă planificați lucrările la acoperiș pe parcursul acestui an și doriți să rezervați acest preț cu -25% reducere, puteți achita un avans în mărime de 25% din suma ofertei cu reducere, iar noi vă livrăm materialele pentru acoperiș atunci când aveți planificate lucrările.
*De aveți nevoie și de sistem pluvial, la fel beneficiați de o reducere, -25%.

Planificați construcția sau schimbarea acoperișului și doriți să prindeți un preț bun? Contactați-ne acum!

Telefon: 069966122 | 060198302 | 060198304
Adresa: strada Petricani 88/4, Chișinău
Program de lucru: Luni - Vineri, 08:30 - 17:30, Sâmbătă, 09:00 - 13:00
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
ALTE NOUTĂȚI
  DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
  Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

  Toate acestea le primiți gratuit.
  DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
  Asortiment mare
  Vă putem oferi orice tip de învelitoare pentru acoperișul casei dumneavoastră. Țiglă metalică, șindrilă bituminoasă, țiglă ceramică sau tablă cutată, disponibile într-o gamă largă de forme și culori, ne permit să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
  Rezistente și durabile
  Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor materialele care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
  Garanții
  Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea.
  SERVICII
  Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
  Montăm șindrilă bituminoasă
  Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

  Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
  Montăm țiglă metalică
  Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

  Garanție: 50 de ani.
  Montăm țiglă ceramică
  Suntem specializați în schimbarea ardeziei. În doar două săptămâni vă putem ajuta să: remodelați proiectul acoperișului, să demontați ardezia și să montați țiglă ceramică. În proces, dacă este nevoie, turnăm centura de beton, întărim sau schimbăm lemnul din carcasă, căptușim streașina acoperișului cu tablă cutată sau lambriuri din lemn.
  Schimbăm foile de ardezie
  Profilată din tablă suedeză, coreeană, ucraineană sau chineză, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,35 mm și 0,55 mm, cu diferite înălțimi ale profilului în dependență de destinația utilizării, tabla cutată, numită în popor profnastil, este o soluție potrivită pentru atât pentru acoperirea casei, cât și pentru căptușirea streașinei, executarea fațadei sau construcția gardurilor.
  Montăm tablă cutată
  DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI?
  Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
  Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
  2.Acoperișuri de orice complexitate
  2.Acoperișuri de orice complexitate
  Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
  3.Echipe profesioniste
  Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
  Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
  1.Prețuri corecte
  DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
  Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

  Toate acestea le primiți gratuit.