De curând am început să restaurăm acoperișul acestei căsuțe din satul Voinova, raionul Strășeni. o să demontăm ardezia (шифер), o să turmăn centura (пояс), o să schimbăm structura de lemn a casei și o să montăm țiglă metalică.

La Voinova se lucrează. Am terminat de clădit coloanele, am demontat șiferul și structura veche de lemn.Sperăm să țină timpul cu noi. Zilele care vin turnăm centura și construim structura de lemn a acoperișului. Între timp, am pregătit вагонка de clasă A pentru streașină. În imagini vedeți cum a fost dată o dată cu lac, de două ori și în ultima fotografie – de trei ori. Vouă ce nuanță vă place mai mult?

Săptămâna trecută am prins ceva soare la Voinova și am turnat centura acoperișului, am început lucrul la structura de lemn a acoperișului și astăzi mâine începem să montăm streașina.

Produs final: am terminat acest obiect simpatic. Am montat lemnul, streașina, folia, țigla metalică (Korea High-Matt) și toate accesoriile de culoare RAL-3005 și sistemul de scurgere, din tablă suedeză, pe orizonatală. A fost o săptămână productivă, iar echipa de meșteri începe în curând alt proiect de acoperiș.

Pentru măsurări, consultații și oferte gratuite, telefonați 060449988