TERASĂ CU DECKING, STĂUCENI, CHIȘINĂU

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
  • /
  • /
TERASĂ CU DECKING DIN LEMN PLASTIFIAT WPC,
SATUL GOIANUL NOU, COMUNA STĂUCENI,
MUN. CHIȘINĂU
Am finisat un proiect elegant, care a presupus montarea scândurilor de decking din lemn plastifiat WPC (lemn compozit) de culoarea Merbau la terasa acestei case din satul Goianul Nou, comuna Stăuceni, mun. Chișinău.

Montăm decking din lemn plastifiat WPC

GRATUIT: măsurări, consultații și oferte la numerele de telefon:


060198304

ALTE LucrĂri
Sunați-ne la numărul de telefon 060198301, și 060198304 scrieți-ne aici pe chat sau vizitați oficiul allconstruct.
Doriți mai multe detalii sau o ofertă de preț?
Toate modelele de decking:
DE CE SĂ ALEGEȚI MODELELE DE DECKING OFERITE DE NOI?
Pe parcursul activității, am testat diverși producători de decking și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți produse de top cu garanții reale pentru acestea.
Garanții
Proiecte de orice complexitate
Executăm proiecte de orice complexitate cu decking din lemn plastifiat WPC, pe dimensiunile necesare.
Deckingul este disponibil într-o gamă largă de culori, texturi, profile și grosimi, ceea ce ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Asortiment mare
Lucrăm de ani buni în domeniul construcțiilor, utilizăm doar modelele de decking din lemn plastifiat WPC care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Deckingul rezistă la încovoiere, datorită profilurilor tubulare, ceea ce permite utilizarea sa intensivă. Rezistă ani de zile le cele mai diverse condiții meteorologice, nu-i sunt strașnici paraziții lemnului (insecte, putregai, fungi), clorul sau sărurile. Deckingul este ușor de întreținut și nu necesită lucrările ulterioare de menținere, precum vopsire sau impermeabilizare.
Rezistente și durabile
Considerăm că produsele noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Prețuri corecte
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Scrieți-ne datele de contact, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră.